Theatertour XL

Mother Mercury
Tip uit de regio
za 24 mei 20:00
za 24 mei
20:00
  • za 24 mei
    20:00
    GC Het Koetshuis Roosdaal

In deze exclusieve show gaat Mother Mercury the extra mile: ledwalls voor een duet met Montserrat Caballé, deep cuts die ze nergens anders brengen, een straffe lichtshow, … Bigger, better!

Sonny Vande Putte mag zich met veel trots de kersverse winnaar van het VTM-programma Starstruck noemen. Uit 72 kandidaten wist hij het hart van de jury en het publiek te veroveren met zijn prestatie als Freddie Mercury. Samen met z’n band Mother Mercury is hij helemaal klaar om de Belgische zalen te bestormen met een waanzinnige show waarbij je onmogelijk stil kan blijven zitten. 

Freddie Mercury is, zonder twijfel, nog steeds de grootste showman die er ooit geweest is. Deze Belgische Queen tribute band zorgt ervoor dat je het nooit zal vergeten door een overweldigende show op te voeren met die bekende Queen thunder en sound! Tijdens deze opwindende performance kan je meeschreeuwen met onvergetel?ke hits als Don’t stop me now, Radio Ga Ga, Somebody to love, Bohemian Rhapsody en nog veel meer!

They WILL rock you! Ready, Freddie?!

Onderdeel van

Tip uit de regio

Nog op zoek naar meer cultuur in de streek? Ga dan zeker eens piepen bij onze buren uit de regio Zender (Pajottenland en Zennevallei). Ook zij zochten een gevarieerd en boeiend aanbod bij elkaar en wij tippen graag onze favorieten!

Heb je een Vriendenpas, dan koop je ook voor deze voorstellingen je ticket Vriendenpas-tarief.